Árak

 • Mini

  9990 Ft+ÁFA / hónap

  Ideális kezdő vállalkozásoknak

  Max 20 db kiállított számla havonta
  Pontos határidők
  Házhoz megyünk a könyvelési anyagért
  Évközi beszámoló nélkül
  Bejelentett dolgozó nélkül
  shadow
 • Professzionális

  35000 Ft+ÁFA / hónap

  Közepes vállalkozásoknak ajánljuk

  60 db kiállított számlától havonta
  Pontos határidők
  Házhoz megyünk a könyvelési anyagért
  1 fő bejelentett dolgozóval
  Évente egyszer évközi beszámoló készítése
  shadow

Miért válasszon minket?

1. Tapasztalat

Közel 20 év tapasztalat, több, mint 50 ügyfél sokezer mérleg és adóbevallás. Jogszabálykövetés, a tulajdonosok folyamatos tájékoztatása a társaságot esetlegesen érintő jogszabályváltozásokról. Számviteli politika és egyéb számviteli szabályzatok elkészítése.

Olvassa el könyvelőirodánk részletes bemutatkozó oldalát itt, ahol megismerheti kollégáinkat és történetünket.

2. Rugalmas munkavégzés

Ugye Ön se szeret könyvelőhöz járni? Beszállítók, partnerek, alvállalkozók, munkatársak, projektek, határidők. Azért, hogy Ön csak a vállalkozása legfontosabb ügyeivel foglalkozhasson, mi a megbeszélt időpontban házhoz megyünk minden könyvelési anyagért. Így több ideje marad ügyfeleire, munkatársaira.

3. Ajándék extra szolgáltatások

A számviteli politika és egyéb számviteli szabályzatok elkészítésén túl segítünk Önnek a pénzmosás elleni szabályzat elkészítésében, az MKEH-hoz történő benyújtásában és kapcsolattartásban az Engedélyezési Hivatallal. Elkészítjük a Cafetéria szabályzatot, partnerek vagyunk üzleti terv készítésében. További extra szolgáltatásaink részletes leírásáért kattintson ide.

4. Kedvező csomagok

Csak annyit fizessen, amennyire valóban szüksége van! Kattintson ide az árak megtekintéséhez, ahol három népszerű csomagból tud választani üzletmenetétnek típusától függően. A tanácsadás, a pontos leadási határidők, a rugalmasság és a maximális precízitás azonban minden ügyfelünk jár!

Mikor gondolkozik el egy cég a könyvelőváltáson?

Ha a jelenlegi mulasztási bírságok sokaságával “örvendezteti” meg, mert mindig, minden határidőből kicsúszik, vagy nem elérhető, és később nem hívja vissza Önt? Esetleg nem követi az adófolyószámlán mutatkozó tartozásokat, így derült égből villámcsapásként hat egy inkasszó?

shadow

Comments

Nincsenek hozzászólások.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.