Bemutatkozás

Kik vagyunk?

T

ársaságunk Compchange Bt. néven 1995 januárjában alakult, én akkoriban még GYES-es kismamaként minden szabadidőmben könyveltem, többek között ezt a céget is. Később az addigi tulajdonosok profilt váltottak és ott maradt a betéti társaság kihasználatlanul, viszont körülöttem már kialakult egy ügyfélkör, és szükség lett egy saját cégre, ekkor vettem át a Compchange Bt-t, ennek közel már 20 éve. A társaság állandóságát igazolandó, ugyanazzal a kolléganővel dolgozom a mai napig, ő hű társam, a cégeknél a bér/TB és munkaügyi feladatokat ő látja el. Azóta a gyerekeim felnőttek már és a kisebbik fiam közgazdász diploma után még elvégezte a mérlegképes könyvelői tanfolyamot, és beállt ő is a cégbe dolgozni.

A csapatot ketten irányítjuk. A számviteli vezető, aki a könyvelésért felel, én vagyok, Drinóczky Márta Noémi. A bér, TB és munkaügyi feladatokért felelős szakmai vezető Györvári Annamária. Összeszokott csapatként ma már egy részvénytársaságot, számos Kft-t, Bt-t könyvelünk teljes munkaidőben, sokszor hétvégenként is. Szeretjük ezt a szakmát, megtaláljuk a hangot mindenkivel, és ami a legfontosabb szeretünk könyvelni, amit semmi más nem igazol jobban, minthogy az ember gyereke beáll a családi vállalkozásba dolgozni, mert látja, hogy lehet szeretni is azt, amivel keressük a kenyerünket. Számos átfogó,- kapcsolódó,- és keresztellenőrzéssel a hátunk mögött tudjuk, hogy becsületesen és alaposan végezzük a munkánkat, miattunk még senki nem kapott büntetést.

Ha szeretne egy precíz, rugalmas könyvelőt, aki mindenről időben tájékoztatja és szeret nyugodtan aludni, keressen minket bizalommal!

A megbízható könyvelőiroda 1995 óta működik elégedett ügyfelekkel.

Több ezer elkészített mérleg, adóbevallás, átfogó NAV ellenőrzések, minden esetben pozitív eredménnyel.

shadow

Miért válasszon minket?

1. Rugalmas munkavégzés

Társaságunk igyekszik megfelelni a kor igényeinek, és megértjük, hogy ügyfeleink inkább a munkájukkal szeretnének foglalkozni és nem könyvelőhöz futkosni. Ezért kidolgoztuk a stratégiánkat arra nézve, hogyan tudnánk minél jobban megfelelni az új igényeknek, és minél több terhet levenni ügyfeleink válláról, akár a nap 24 órájában. Előre egyeztetett időpontban felkeressük Önt irodájában, elhozzunk a könyvelésre szánt anyagot, és amennyiben szükséges az Ön irodájában bonyolítjuk a cégével kapcsolatos megbeszéléseket, így Önnek nem kell félbehagynia semmit, hogy felkeresse könyvelőjét, odautazni, parkoló helyet keresni, majd órák múlva újra felvenni a fonalat. Ha ezzel Önt tehermentesítjük, házhoz megyünk.

2. Kiszámítható költségek

Csomag ajánlataink között minden vállalkozás megtalálja a számára legmegfelelőbbet. Kiszámíthatóvá tettük a könyvelési díjat, ezáltal nem zsákba macska senkinek, hogy mennyit fog fizetni. A csomagok árát a kiállított számlák mennyiségétől tettük függővé, így senki nem fizet többet, mint amennyit feltétlenül szükséges.

3. Tapasztalat és teherbírás

Társaságunk lassan 20 éve könyvel kis és közepes vállalkozásoknak, köztük részvénytársaságnak és számos kft-nek. A cégek különböző méretéből és profiljából, valamint az általuk kért adatszolgáltatásokból adódóan rengeteg évközi mérleget, banki adatlapot, faktor adatlapot, negyedéves banki monitoringot, cash-flow kimutatást készítünk. Társaságunk felkészült az új NHP hitelek igénylésére és egyéb finanszírozási lehetőségek felkutatására és az igényelt kimutatások, adatlapok elkészítésére az ügyfeleink részére. Nagy tapasztalattal és munkabírással rendelkező csapatunk semmilyen feladattól nem riad vissza, mi szeretjük a kihívásokat.

4. Extra kényelmi szolgáltatások

Vállaljuk, hogy igény esetén az előkészített, könyvelésre váró anyagért elmegyünk, akár a nap 24 órájában, egy előre egyeztetett időpontban. Mi számolunk azzal, hogy ügyfeleinknek nem mindig munkaidőben van kérdésük felénk, így minden szakemberünk vállalja, hogy munkaidőn túl is elérhetőek vagyunk ügyfeleink számára, jelentsen ez akár hétvégét is. Szeretjük, hogy ügyfeleink maradéktalanul elégedettek. Jelszavunk a kölcsönös bizalom.

Ügyfeleink nyugodtan alszanak

Pontosság / 100%
Határidők / 100%
Rugalmasság / 100%
Kiszámítható könyvelés / 100%

Comments

Nincsenek hozzászólások.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.